Sepetim ( 0 )
Kategoriler

SAF PROPOLİS 100 G

Fiyat
70,00 TL
Adet
0538 600 08 08
Numaralı satış / destek hattımızı arayarak siparişinizi verebileceğiniz gibi,

İletişim formunu doldurarak ta size geri dönüş yapmamızı talep edebilirsiniz.

İletişim Formu
15 saat 59 dakika içerisinde sipariş verirseniz bugün kargoda
Aynı Gün
Kargo

Ürünümüz Trabzon/of ve Bayburt/Demirözü ilçesinde kendimize ait arı kovanlarından elde edilmiştir

* BAL,POLEN,PROPOLİS,ARI SÜTÜ ÜRÜNLERİ OF ORGANİK AİT ARI KOVANLARINDAN ELDE EDİLMEKTEDİR 

* ÜRÜNLERİMİZ TAHLİLİDİR OF ORGANİK  OLARAK GÖNDERDİĞİMİZ TÜM ÜRÜNLERİN ARKASINDAYIZ

* BİZE MÜŞTERİLERİMİZ BALINIZ NASIL DİYE SORMAZ

* OF ORGANİK ŞARKÜTERİ OLARAK SADECE BİZE AİT ARI KOVANLARINDAN ELDE EDİLEN BALLARIN SATIŞINI YAPARIZ

 

Propolisin için aşağıda vereceğimiz kaynakçada bilimsel makaleler gösteriyor ki faydaları şunlardır.

 

 

 

KAYNAKÇA

FAHMY, F.G., and OMAR, M.O.M., 1989. Effect of Propolis Extracts on Certain Potato Viruses Proc. 4th Intern. Conf. Apic. Trop. Climates, Cairo, Egypt, 56-60.

GHİSALBERTİ, E. L., 1979. Propolis: A review, Bee World, 60, 59-84.

GRANGE, J. M., and DAVEY, R.W., 1990. Antibacterial Properties of Propolis (bee glue). Journal of the Royal Society of Medicine, 83: 159-160.

HAN, S.K. and PARK H.K., 1999. A Study on the Preservation of Meat Products by Natural Propolis: Effect of EEP on Protein Change of Meat Products. J. of Apic. Abst., 305/99.

HEPŞEN İ.F., TİLGEN, F., ER, H., 1996. PROPOLİS: Tıbbi Özellikleri ve Oftalmolojik Kullanımı. Turgut Özal Tıp Merkezi Dergisi 3 (4).

KATİRCİOGLU, H., MERCAN, N., 2006. Antimicrobial Activity and Chemical Compositions of Turkish Propolis from Different Region. African Journal of Biotechnology 5, 1151 1153.

KEDZİA, A., 1986. Effect of Ethanol Extract of Propolis (Eep) on Anaerobic Bacteria” Herbal Polonica, 32(1), 53-58.

MİZUNO, M. 1989. Food Packaging Materials Containing Propolis as a Preservative. Japanese Patent No. JP Ol 243 974 [89 243 974], 5 pp.

PETRİ, G., LEMBERKOVİCS, E. and FOLDVARİ, M., 1988. Examination of Differences Between Propolis (Bee Glue) Produced from Different Floral Environments” ın Flavours and Fragrances: a world perspective Lawrence, B.M., Mookherjee, B.D., Willis, B.J. (Eds.). Elsevier Sci. PubI., Amsterdam, 439-446.

PİETTA, P.G., GARDANA, C. And PİETTA A.M.: Analytical Methods for Quality Control of Propolis. Fitoterapia 73 Suppl. 1: 7–20, 2002.

 

Kredi Kartı Tek Çekim
70,00 TL
Havale / EFT
70,00 TL
Kapıda Ödeme
70,00 TL ( Sadece Nakit )
İLGİLİ ÜRÜNLER